Steroid Al
Asociația Parteneriate Regionale pentru Dezvoltare Sustenabilă – Asociaţia Pro-Mehedinţi

RPSD – Vidin are peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de proiecte în cadrul programelor cu finanțare nerambursabilă, începând cu Programul PHARE,  CBC Romania-Bulgaria 2007 – 2013 și alte instituții finanțatoare, ca organizație lider sau partener. Organizația are o echipă cu o expertiză dovedită în promovarea de măsuri, ca de exemplu, traininguri, dezvoltarea turismului, organizarea de workshopuri și seminarii, expoziții și spectacole de dans, precum și dezvoltarea regională, mediul și dezvoltarea turismului.

Mai mult de 5 proiecte implementate de RPSD-Vidin se referă la măsuri de dezvoltare a turismului de-a lungul Dunării, schimburi culturale în domeniul tradițiilor populare, organizarea de traning în arte și meșteșuguri.

În cadrul proiectelor anterioare au fost puse în aplicare activități de îmbunătățire a mediului, dezvoltarea turismului de-a lungul Dunării, cu scopul de a reduce poluarea fluviului Dunărea, aplicând măsuri concrete pentru dezvoltarea turismului. Acest poiect contribuie la creșterea gradului de conștientizare a publicului larg prin recunoașterea și promovarea potențialului deținut de siteurile Natura 2000 și construirea de active valoroase care pot fi protejate prin intervenții comune.