Steroid Al
Asociația de vânătoare „Ključ” Kladovo – Kladovo – Asociaţia Pro-Mehedinţi

Rută tematică: Traseul Natural-Activități în Natură

Numele atracției turistice: Asociația de vânătoare „Ključ” Kladovo – Kladovo

Locație: Sediul Asociației de vânătoare „Ključ” Kladovo se află în localitatea Đerdapski bb, cartierul Bor, 19 320 municipiul Kladovo.

Descriere: Asociația de vânătoare „Ključ” Kladovo, înființată la 31 august 1898, administrează terenul de vânătoare „Ključ” cu o suprafață totală de 22 280 ha. Zona de vânătoare acoperă 18 918 ha. Aici sunt crescute constant următoarele specii de vânat: cerbi, mistreți, iepuri, fazani și potârnichi de camp. Terenul de vânătoare are mai multe facilități: 25 puncte de veghe stabile, 50 puncte de veghe în copaci, 2 locuri cu hrană pentru caprioare, 20 locuri cu hrană pentru fazani și potârnichi și 20 de puncte solitare. Asociația deține un pavilion, o casă de vânătoare cu o suprafață utilă de 50 metrii pătrați și o suprafață de 3,5 ha. Serviciul profesionist este format dintr- un manager de vânătoare și un supraveghetor de partidă. Asociația „Ključ” are 200 de membri activi. În ciuda tradiției, turismul de vânătoare încă se dezvoltă în zona Kladovo, unde activează HA „Kljuc”.

Informații și contact:
Asociația de vânătoare „Ključ”:

telefon: + 381 19 807 556
Președintele Asociației „Ključ” Kladovo: Mirko Skrlatovic

telefon: +381 62 427 617
Manager de vânatoare „Kljuc” Klodovo: Mihajlo Dronjak

telefon: +381 63 829 0015
E-mail: fazanerija@kladovonet.com

Rută apropiată de alte rute tematice:
– Parcul National „Djerdap” si zona gestionata de PE „Srbijašume”

Alte informații utile:
Cu o tradiție de peste un secol, Asociația de vânătoare „Ključ” Kladovo este una dintre cele mai vechi din Timočka și Negotin Krajina. Ea are 230 membri stabili și mai mulți membrii onorifici, care au trecut prin a opta decadă a vieții. Asociația are și câteva femei și câțiva tineri, care vânează mai mult din pasiune și pentru sport.