Steroid Al
Organizația Pescarilor Sportivi „Šaran” Brza Palanka – Asociaţia Pro-Mehedinţi

Ruta tematică: Traseul Natural-Activități în Natură

Numele atracției turistice: Organizația Pescarilor Sportivi „Šaran” Brza Palanka

Locație: Sediul OSA „Saran” se află pe strada Kej oslobođenja nr. 4 în Brza Palanka, 19 320 Brza Palanka, districtul Borski.

Descriere: Organizația pescarilor sportivi „Šaran” a fost înființată în 1957 la Brza Palanka. Are 50 de membri activi – pescari sportivi și de agrement, de la tineri până la vârstnici. OSA „Šaran” se ocupă de pescuitul sportiv, pescuitul la flotor, în locația Dunăre IV. Este concurent al Ligii Regionale Bor-Zaječar.

Informații și contact:
Directorul OSA „Šaran” Brza Palanka: Vladimir Popović Pina
telefon mobil: +381 64 836 2 218

Rută apropiată de alte rute tematice:
-Râul și cascada Blederija
-Egeta-Brza Palanka

Alte informații utile: Licentele de pescuit sportiv se eliberează la sediul Organizației Pescarilor Sportivi „Šaran” din Brza Palanka. Prețul licenței este de 6 000 de dinari pentru persoanele în vârstă, 3 000 de dinari pentru persoanele cu handicap și persoanele mai în vârstă de 65 de ani și 1 100 de dinari pentru persoanele cu handicap grav. Permisiile pentru începători nu sunt taxate. Organizația funcționează pe bază de voluntariat. Taxa anuală de membru este de 500 de dinari. Organizarea activităților sale se desfășoară în conformitate cu Legea privind protecția și utilizarea durabilă a fondului de pescuit și alte acte normative în domeniu.